7η Συνάντηση-Εγγραφή στις Ακαδημίες Γονέων.

“Από το Α ως το Ω¨

ΑΚ.-ΓΟΝΕΩΝ-2020-2021-7η-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-1

Αγαπητές/οι κυρίες/οι, σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της 6ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων, καθώς και το link για την παρακολούθηση :

https://youtu.be/N9M_q6lV68k

στα πλαίσια της νέας συνεργασίας που διενεργείται από την Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) με τη Δομή Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου (Ι.Μ.Κ.Α.) & τη στήριξη της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, σας ενημερώνουμε ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε με επιτυχία πριν 6 χρόνια από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.ΕΥ.), της Β Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού, που στοχεύει να φέρει πιο κοντά τους γονείς μεταξύ τους, αλλά και με ειδικούς και τις υπηρεσίες, ώστε να ενισχυθεί ο γονιός μέσω της έγκυρης και επιστημονικά τεκμηριωμένης πληροφόρησης, να λάβει υποστήριξη ως προς τα θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία, αλλά και την πρόληψη κα αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών. Εάν είστε γονέας για τη συμμετοχή σας στην 7η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων Από το ” Α ως το Ω” θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:

Α) Να συμπληρώσετε τη Google form που θα βρείτε στο link και να κάνετε υποβολή:

https://forms.gle/KfHbPQ3dNj5TwJsr7


Β) Μετέπειτα της ομιλίας, να συμπληρώσετε τη Φόρμα Αξιολόγησης και να τη στείλετε στο μέιλ: info@youth-med.gr .

Κάνετε λήψη τη Φόρμα Αξιολόγησης:Με το πέρας των συναντήσεων της Ακαδημίας Γονέων “Από το Α ως το Ω” θα λάβετε Βεβαίωση παρακολούθησης από την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής. (Συμπεριλαμβανομένων των γονέων που δεν έχουν προλάβει να παρακολουθήσουν όλες τις συναντήσεις του Ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, αλλά μόνο τις τρεις τελευταίες συναντήσεις).

Για να δείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις και άλλο υλικό επισκεφθείτε
τα προηγούμενα links:

1η Συνάντηση :    https://youtu.be/qkSbh6IjwuY

2η Συνάντηση :    https://youtu.be/1Y5KwhfDmRw

3η Συνάντηση :    https://youtu.be/wlvdUAINRzM

4η Συνάντηση :    https://youtu.be/PKJ2N2lysW8

5η Συνάντηση :    https://youtu.be/m3IQq8OFbQY

6η Συνάντηση :    https://youtu.be/_58-DcmKbsE


Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της κας Άρτεμις Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονική Υπεύθυνο της Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας». Με στόχο τη διεύρυνση του συντονιστικού έργου που ήδη έχει ξεκινήσει στα Χανιά αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της τοπικής Ακαδημίας Γονέων η κα Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρύτρια & Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.

Αργυρώ Παρδαλάκη Συνιδρύτρια και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο της Ι.Μ.Κ.Α.
Τηλ. επικοινωνίας 6940235627